Turinys

Į pradžią
Mišių tvarka
Pastoracinė taryba
Biuletenis
Veikla
Maldos tarnystė
Ryšiai/nuorodos
Organizacijos


 

 Švento Kazimiero Parapija  

English

2021 m. sausio 2 - 3 d.

      Sveiki sulaukę 2021-jų  metų. Manau, visi galime džiaugtis, kad 2020-ji pasibaigė. Tradiciškai Trijų Karalių šventės proga skelbiamos svarbios Bažnyčios metų datos. Kalėdinis sezonas baigiasi Viešpaties Krikšto švente sausio 10 d. Gavėnia prasideda Pelenų trečiadienį, vasario 17 d. Didžioji savaitė prasideda Verbų sekmadienį, kovo 28 d., o Viešpaties prisi­kėlimas švenčiamas balandžio 4 d., Velykų sekmadienį. Viešpaties Žengimo į dangų diena – Šeštinės - švenčiamos sekmadienį, gegužės 16 d., o Velykų sezonas baigiamas su Šventosios Dvasios švente - Sekminėmis – kurias švęsime  gegužės 23 d. Kristaus kūno ir kraujo šventė - Corpus Christi - švenčiama birželio 6 d.. Kristaus Karaliaus šventė - sekmadienį, lapkričio 21 d. Naujieji 2022-ieji Malonės Metai, prasideda pirmąjį Advento sekmadienį, lapkričio 28 d. Švęskime visi kartu ir suartėkime per šiuos 2021-uosius Malonės Metus.

                                                Jūsų Kristuje, kun. Juozas Bacevičius

PRAŠOM PASIMELSTI

Mes prašome jūsų maldose prisiminti neseniai mirusios a.a. Elvyros Žemaitienės and Michael Shirley sielas.  Tegul ji ir visi mūsų ištikimi mirusieji gyvena amžinai pas Dievą, dangiškosios karalystės palaimoje.

PARAPIJOS MIŠIOS INTERNETE

Mūsų savaitinis mišių video bus  vėl įkeltas į „You Tube“ kitą savaitgalį. Mišių video bus galima išklausyti 4:00 p.p. ar vėliau, šeštadienį, sausio 9 d. Kviečiame visus, kurie negali asmeniškai dalyvauti Mišiose, kas savaitę nueiti į mūsų svetainę ir spustelėti nuorodą į mūsų internetines Mišias. Taip pat norėtume išgirsti jūsų komentarus dėl šių Mišių. Mes teiksime Mišias per internetą tol, kol jos bus reikalingos ir lankomos.

AUKŲ ATASKAITOS

Parapijos narių aukų per 2020 m. ataskaitas bus galima gauti sausio mėnesį.  Ataskaitos bus išsiųstos tiems, kurie jų paprašo. Norėdami ataskaitos prašymą įmeskite į kolekcijos krepšelį su savo vardu, pavarde ir aukos vokelio numeriu, siųskite el. laišką Janet su ta pačia informacija arba paskambinkite į raštinę pirmadieniais, antradieniais arba ketvirtadieniais nuo 10:00 iki 3:00. Ataskaitos bus išsiųstos paštu.

KATALIKŲ LABDAROS PADĖKA

 Jūsų parama metiniam katalikų labdaros vajui daug padėjo, ypač todėl, kad COVID-19 pandemijos metu mūsų bendruomenių poreikiai ir toliau auga. Dėl jūsų dosnumo žmonės, kurie yra alkani ir benamiai, narkomanai, kenčiantys, vieniši, sergantys ir įskaudinti, galės naudotis paslaugomis pandemijos metu ir tikėtis geresnės ateities. Mūsų parapijiečiai praeitą kartą pažadėjo ir paaukojo $12,948.00, o tai buvo 82.4% mūsų tikslo. Tai ypač džiugu, nes mes taip pat surinkome daugiau nei $70,000 „Ganytojo širdis“ vajui. Jūsų finansinė parama tikrai daro įtaką ir keičia žmonių gyvenimą. 2021 m. Katalikų labdaros (Chatholic Charities) vajus per parapijas prasidės 2021 m. vasario pabaigoje.

ŠEIMOS APMĄSTYMUI
 

Nors Evangelijoje ir per antrąjį šios dienos Mišių skaitymą randame istorinių įvykių, kuriuose žydus ir pagonis suartina Kristaus šviesa, mes vis dar laukiame Izaijo pranašysčių pilnatvės, kuriai išsipildžius, spindinti Dievo ramybė išnaikins smurto, karo, skausmo, kančios ir kraujo praliejimo tamsą. Mums primena, kad ką tik gimęs žydų karalius buvo rastas ne Jeruzalės rūmuose, o kukliuose namuose Betliejuje. Kaip jūsų šeima atpažįsta Jėzų neturtinguose ir silpnuosiuose?

 KAVUTĖS NEBUS

  ŠĮ SEKMADIENĮ
11:00 val.

KITĄ SEKMADIENĮ
11:00 val.

Sau. 3 d.  

skaitytoja/s

Peteris Kampe Eglė Laniauskienė
10 d.  

Komunijos
dalintoja/s

Frank Lukas Lana Margevičienė
17 d.  
24 d.  

Patarnautojai

---- ----