Turinys

Į pradžią
Mišių tvarka
Pastoracinė taryba
Biuletenis
Veikla
Maldos tarnystė
Ryšiai/nuorodos
Organizacijos


 

 Švento Kazimiero Parapija  

English

2021 m. kovo 6 - 7 d.

     Mūsų vyskupijoje yra naujas interaktyvus būdas įvertinti dvasinę parapijos gyvenimo sveikatą per šią gavėnią. Pensilvanijos katalikų vadovybės instituto sukurtas „Disciple Maker Index“ (DMI) yra apklausos įrankis, sukurtas tam, kad galėtumėte apmąstyti savo dvasinį augimą ir apaštalystę, nustatyti būdus, kuriais mūsų parapija veiksmingai palaiko tą augimą, ir pažvelgti į galimybes labiau remti šį augimą ateityje, suteikti vertingos informacijos, padedančios man ir Parapijos tarybai priimti sprendimus ir efektyviai planuoti, ir galiausiai padėti man ir Parapijos tarybai suvokti, kur sutelkti savo evangelizacijos pastangas. Šią apklausą galima užpildyti internete. Pasiekite apklausą, eikite į www.catholicleaders.org/­clevelanddmi ir pasi­rinkite mūsų parapiją, Šv. Kazimierą. Apklausoje galės dalyvauti visi vyskupijos parapijiečiai nuo vasario 20 iki kovo 22 dienos. Klausimų pildymas užtruks kelias minutes, o tai suteiks man ir Parapijos tarybai vertingos informacijos planuoti mūsų ateitį. Jei turite kokių problemų patekti į šią apklausą, susisiekite su manimi.

Jūsų Kristuje, kun. Juozas Bacevičius

KRYŽIAUS KELIAS

Kryžiaus kelio stotys bus mel­džiamos tuoj po 7:30 v.r. mišių kiekvieną penktadienio rytą anglų kalba ir kiekvieną sekmadienį po 11:00 val. Mišių lietuvių kalba. Visi yra kviečiami pasilikti po Mišių ir dalyvauti šiose taip svarbiose Gavėnios pamaldose.

IŠPAŽINTYS

Išpažintys yra klausomos bažnyčioje kiekvieną šeštadienį nuo 3:00 iki 4:00.

MALDOS UŽ LIETUVĄ

Kiekvienais metais Lietuvos vyskupai paprašo viso pasaulio lietuvių parapijų kovo pirmąjį sekmadienį pasimelsti už Lietuvą. Kaip lietuvių parapija, šį savaitgalį meldžiamės už savo brolius ir seseris Lietuvoje ir visame pasaulyje, kad jie labiau priartėtų prie Dievo dalyvaudami sakramentiniame Bažnyčios gyvenime.

PRAŠOM PASIMELSTI

Mes prašome jūsų maldose prisiminti a.a. Algirdą Andrašiūną, kuris neseniai mirė. Tegul jis gyvena Kristaus Prisikėlimo džiaugsmėje.

PASUKTI LAIKRODŽIUS

Vasaros laikas prasideda kitą sekmadienį, kovo 14 d., 2:00 v.r.. Nepamirškite kitą šeštadienį vieną valandą prieš einant gulti pasukti laikrodžių Į PRIEKĮ, kitaip vėluosite į Mišias.

AUGALŲ PARDAVIMAS

Šį savaitgalį prasideda kasmetinis augalų pardavimas. Užsakymų formos yra įterptos į šios savaitės biuletenį. Jei jums reikia daugiau formų arba negalite ateiti į bažnyčią, jos gali būti jums pasiųstos paštu arba e-paštu. Jeigu reikia formos, paskambinkite į kleboniją arba pasiųskite e-laiškelį pas Janet (janet@saintcasimirparish.org). Užsakymo forma taip pat yra mūsų svetainėje. Užsakymai ir apmokėjimas turi būti atlikti iki balandžio 4 d. (Velykų), o augalus pasiimsite gegužės 22–23 d. Jeigu turite klausimų, skambinkite Jackie Taylor (216) 509-0401.

KATALIKŲ KAPINĖS

Metinės jubiliejinės Mišios: meldžiamės už jūsų ramybę ir paguodą, o ypatingose ​​vienerių metų jubiliejinėse Mišiose prisimename jūsų praėjusių metų išvykusius brangius artimuosius. Šios Mišios kasmet švenčiamos kovo 19 d., per Šv. Juozapo, laimingos mirties globėjo, šventę. Šių metų jubiliejinės mišios bus švenčiamos penktadienį, 2021 m. kovo 19 d. 10.00 val. Šventosios Dvasios katalikų bažnyčioje, 4341 E. 131-ojoje gatvėje, Garfield Heights, OH 44105. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su Rhonda telefonu 216-930-4866.

ŠEIMOS APMĄSTYMUI

Stebėdami, kaip Jėzus išvarė pinigų keitėjus ir prekybininkus iš šventyklos, jo mokiniai prisimena Psalmių knygos eilutę: „Uolumas dėl tavo namų mane sugriaužė“. Jono evangelijoje Jėzaus prekiautojų išvai­kymas iš šventyklos yra evangelijos pradžioje, o ne pabaigoje. Evangelijoje Jėzus išveja prekybą iš šventy­klos. Kaip jūsų šeima ir tikėjimo bendruomenė palaiko šventą garbinimo erdvę, kad Dievo žmonės galėtų Jį garbinti?

 KAVUTĖS NEBUS

  ŠĮ SEKMADIENĮ
11:00 val.

KITĄ SEKMADIENĮ
11:00 val.

kov.7 d.  

skaitytoja/s

Saulė Narbutaitienė Eglė Laniauskienė
14 d.  

Komunijos
dalintoja/s

Lana Margevičienė Maria Hoffman
21 d.  
28 d.  

Patarnautojai

---- ----