Turinys

Į pradžią
Mišių tvarka
Pastoracinė taryba
Biuletenis
Veikla
Maldos tarnystė
Ryšiai/nuorodos
Organizacijos


 

 Švento Kazimiero Parapija  

English

2021 m. gegužės 1 - 2 d.

     Praėję metai buvo labai sunkūs daugeliui iš mūsų. Pernai nuo vasario vidurio iki gegužės pabaigos mūsų bažnyčia buvo uždaryta viešoms pamaldoms. Nors atidarėme prieš vienuolika mėnesių, negalėjome visi sugrįžti atgal. Ohio vyskupai tęsė atleidimą nuo Mišių lankymo, ir daugeliui žmonių buvo pernelyg rizikinga grįžti. Vis dėlto po vienuolikos mėnesių mūsų Mišiose dalyvavo tik pusė tiek, kiep  prieš pandemiją. Kadangi daugiau žmonių, kurie gauna skiepų, gali jaustis patogiai atvykdami į Mišias, esame pasirengę Jus priimti į kiekvieną sekmadienį. Mes ir toliau turime apriboję suolus, gerai pažymėtas „socialinio atstumo“ erdves koridoriuose ir po kiekvienų Mišių išvalome visus bažnyčios suolai. Mes ne tik reikalaujame, kad visi, atėję į Mišias, dėvėtų kaukę, o patikriname jūsų temperatūra, teikiame rankų dezinfekavimo priemonę įeinant į bažnyčią ir prieš dalijant šventąją Komuniją. Per ateinančius kelis mėnesius tikimės pradėti pirmojo penktadienio ir antrojo antradienio Eucharistijos garbinimą. Mes ir toliau laikysimės vyskupijos gairių šioms procedūroms ir, kai galėsime, atsisakysime kai kurių šių taisyklių. Tuo tarpu aš raginu visus pasiskiepyti. Jei turite klausimų apie skiepų saugumą, pasitarkite su jūsų gydytoju ir laikykitės jo patarimų. 2020 m. gegužės 31 d. biuletenio skiltyje rašiau: „Taigi net ir laikydamasis visų šių apribojimų, džiaugiuosi, kad vėl bažnyčia yra atvira. Esu įsitikinęs, kad artėja diena, kai šis virusas ir liga bus geriau suprantami, o skiepai ir vaistai bus surasti ir prieinami. Bet gera vėl jus visus pamatyti “. Dabar mes turime skiepus, todėl tikiuosi netrukus pamatyti didesnį parapijiečių skaičių.

Jūsų Kristuje, kun. Juozas Bacevičius

ATMINIMO DIENA

Pirmadienis, 2021 m. gegužės 31 d.,  yra atminimo diena. Tai diena, kai pagerbiame karuose žuvusius. Šiais metais mūsų atminimo dienos šventė prasidės vėliavos pakėlimu ir mirusiųjų pagerbimo ceremonija mūsų vėliavų aikštelėje 8:30 v.r. O po to - mišios 9:00 val. Visi kviečiami dalyvauti šiame renginyje. Dėl COVID-19 pandemijos nebus bendrų pusryčių po Mišių.

PRAŠOM PASIMELSTI

Mes prašome jūsų maldose prisiminti a.a. kun. William Karg, Michael Cefaratti, Nancy Alpin ir Frank Skoda, kurie neseniai mirė. Tegul jie gyvena amžinai pas Dievą, dangiškosios karalystės palaimoje.
 

ŠVENTOJO VARDO DRAUGIJA

Gegužės mėnuo yra laikas, kai mūsų Šventojo Vardo draugija kviečia visus tapti jos nariais ir renka narių metinį mokestį. Šiam tikslui skirtas vokas yra pridėtas prie vokų pakelio. Mokestis už metus yra tik $5.00. Kaip ir visa kita veikla, Šventojo Vardo draugija neturi susirinkimų nuo 2020 m. vasario mėn. Tikimės jų veiklą atgaivinti šių metų liepos mėnėsį. Ši veikla apima vasaros gegužinę, mėnesinę eucharistinę adoraciją, kalėdinę dovanų eglutę ir mėnesinę loteriją. Norėdami prisijungti prie Šventojo Vardo draugijos, paprasčiausiai įdėkite informaciją su mokesčiu į voką ir įmeskite jį į aukų dėžutę bažnyčioje.

PARAPIJOS PASTORALINĖ TARYBA

Sekantis tarybos posėdis vyks antradienį, gegužės 4 d., 7:00 v.v. per „Zoom“. Jei kas nors iš parapijiečių turi kokių nors rūpesčių ar pasiūlymų, praneškite apie tai bet kuriam Tarybos nariui ar kunigui Bacevičiui. Jų kontaktinė informacija yra priekiniame Bažnyčios biuletenio viršelyje.

KATALIKŲ RADIJAS

Klausykitės tiesioginės transliacijos 4-ių seminaristų įšventinimo į Clevelando katalikų vyskupijos kunigus. Per AM 1260 „Rock“ stotį šeštadienį, gegužės 15 d., 10.00 v.r., bus transliuojamos mūsų keturių naujųjų vyskupijų kunigų įšventimo mišios. Prašau prisijungti prie vedėjų Dick Russ ir kun. Doug Brown kai Šv. Jono Evangelisto katedroje vyskupas Edvarda Malesic suteikia kunigystės sakramentą šiems naujiems ganytojams.

ŠEIMOS APMĄSTYMUI

Praėjusio sekmadienio mišiose apmąstėme Jėzaus, kaip Gerojo Ganytojo, švelniai besirūpinančio savo avimis, atvaizdą. Šią savaitę mums suteikiamas naujas įvaizdis, siekiant ištirti mūsų santykius su Viešpačiu - vynmedžio ir šakų. Šiandienos evangelijoje įsakymas „likti“ Jėzuje yra duodamas dažniu nei raginimas „duoti vaisių“. Kokios dvasinės praktikos padeda „išlikti“ įsišaknijusiam tikrame vynmedyje jūsų šeimos gyvenime?

 KAVUTĖS NEBUS

  VELYKOS
11:00 val.

KITAS SEKMADIENIS
11:00 val.

geg. 2 d.

 

skaitytoja/s

Nomeda Vucianienė Liutauras Milevičius
9 d.

 

Komunijos
dalintoja/s

Amanda Muliolienė Maria Hoffman
16 d.  
23 d.  

Patarnautojai

---- ----