Turinys

Į pradžią
Mišių tvarka
Pastoracinė taryba
Biuletenis
Veikla
Maldos tarnystė
Ryšiai/nuorodos
Organizacijos


 

 Švento Kazimiero Parapija  

English

2021 m. gegužės 15 - 16 d.

     SVEIKINAME NAUJUS KUNIGUS! Keturi nauji kunigai buvo įšventinti tarnybai Clevelando vyskupijoje šį savaitgalį. Tai kun. Aleksander Clark iš Akron, kun. Cameron Popik iš Berea, kun. Aleksander Spenik iš Peninsula ir kun. James Winings iš Shaker Heights. Mes sveikiname juos šia proga ir linkime jiems Dievo palaimos visam gyvenimui, jiems pradedant kunigo tarnybą mūsų vyskupijoje. Be naujųjų kunigų, sveikiname kun. Chad Johnson iš Canton, kuris buvo kartu įšventintas tarnybai Youngstown vyskupijoje.

 IR SVEIKINAME NAUJUS DIAKONUS! Neseniai diakonas Matthew Lawler buvo įšventintas į tarnybą Clevelando vyskupijoje kaip nuolatinis diakonas. Tarnauti Bažnyčiai kaip pereinamieji diakonai neseniai buvo paskirti: diakonas Ian Kelly iš Parmos, diakonas Joseph Menkhaus iš Cuyahoga Heights, diakonas Scott Swinerton iš Olmsted Falls ir diakonas Michael Verbsky iš Chardon. Be to, Pietų Korėjos diakonas John Ryu buvo paskirtas tarnybai Daegu arkivyskupijoje (Pietų Korėjoje). Šie pereinamieji diakonai pradeda paskutinę kunigų formavimosi stadiją ir bus įšventinti į kunigus ateinantį pavasarį.

Jūsų Kristuje, kun. Juozas Bacevičius

PRAŠOM PASIMELSTI

Mes prašome jūsų maldose prisiminti a.a. a.a. James Plesec and Zachary Zak, kurie neseniai mirė. Tegul jie gyvena amžinai pas Dievą, dangiškosios karalystės palaimoje.

ATMINIMO DIENA

Pirmadienis, 2021 m. gegužės 31 d.,  yra atminimo diena. Tai diena, kai pagerbiame karuose žuvusius. Šiais metais mūsų atminimo dienos šventė prasidės vėliavos pakėlimu ir mirusiųjų pagerbimo ceremonija mūsų vėliavų aikštelėje 8:30 v.r. O po to - mišios 9:00 val. Visi kviečiami dalyvauti šiame renginyje. Dėl COVID-19 pandemijos nebus bendrų pusryčių po Mišių.

AUGALŲ PARDAVIMAS

Užsisakiusiems iš „Augalų pardavimo“ primename, kad užsakymai bus paruošti pasiimti kitą šeštadienį, gegužės 22 d., 2–6 v.p.p. Ir sekmadienį, gegužės 23 d., 8:30–12:30 val. Šiemet pasiimti reikės prie mašinos. Įvažiavus į Neff Rd aikštė jus sutiks savanoriai, paims jūsų pirkinių informaciją ir kaip pakrauti jūsų automobilį. Jei užsakyme nurodėte laiką, atvažiuokite tuo metu, kaip paprašėte. Su tais, kurie nenurodė datos ar laiko, bus susisiekta telefonu arba el. paštu, nurodant galimus laikus. Neužsakytų bet dar parduodamų gėlių kiekis yra ribotas. Jei norite nusipirkti ką nors, ko neužsakėte, susisiekite su Jackie telefonu 216-509-0401. Ji jums paaiškins apie galimus pirkti augalus ir jų kainą bei atsakyti į klausimus. Ačiū visiems, kurie užsisakėte. Turėjome labai sėkmingą išpardavimą!

ŠVENTOJO VARDO DRAUGIJA

Gegužės mėnuo yra laikas, kai mūsų Šventojo Vardo draugija kviečia visus tapti jos nariais ir renka narių metinį mokestį. Šiam tikslui skirtas vokas yra pridėtas prie vokų pakelio. Mokestis už metus yra tik $5.00. Kaip ir visa kita veikla, Šventojo Vardo draugija neturi susirinkimų nuo 2020 m. vasario mėn. Tikimės jų veiklą atgaivinti šių metų liepos mėnėsį. Ši veikla apima vasaros gegužinę, mėnesinę eucharistinę adoraciją, kalėdinę dovanų eglutę ir mėnesinę loteriją. Norėdami prisijungti prie Šventojo Vardo draugijos, paprasčiausiai įdėkite informaciją su mokesčiu į voką ir įmeskite jį į aukų dėžutę bažnyčioje.

MIŠIOS

Pirmadienį, gegužės 17 d., pradėsime priimti Mišių užsakymus 2022 metams. Mišios bus priimamos vadovaujantis užprašymo eiga. Šeimos gali užsakyti tik dvejas savaitgalio Mišias, tik vienos gali būti 11:00 val. Kasdieninių mišių skaičius nėra ribojamas. Dėl socialinio atstumo reikalavimų, norintiems asmeniškai suplanuoti mišias, prašom paskambinti ir susitarti su klebonu. Mišias taip pat galima užprašyti įdėjus sąrašą ir atitinkamą auką į bažnyčios aukų dėžutę arba atsiųsti laišką į kleboniją. Mišių auka turi būti pridėta prie prašymo. Įprasta Mišių auka yra $10.00. Užsakius Mišias, jų laikas nebus keičiamas.

GANYTOJO ŠIRDIS

Praėjusį rudenį buvome pakviesti aukoti „Ganytojo širdis“ rinkliavai. Šio $30 mln. nepaprastos rinkliavos tikslai - geriau patenkinti Šv. Marijos ir Borromeo seminarijų poreikius, paremti dvasininkų pensijas, atleisti nuo dvasininkų mokslo įsiskolinimų ir paremti parapijas šios pandemijos metu. Dėl nepaprasto mūsų parapijos dosnumo 58 šeimos pažadėjo paaukoti daugiau nei $75,210, ir iki šiol jau surinkome $24,508 iš tos įsipareigojimų sumos. Labai ačiū parapijiečiams, dalyvavusiems rinkliavoje, ir ačiū visiems, kurie ir toliau meldžiasi, kad šios pastangos būtų sėkmingos. Mus jaudina ir įkvepia jūsų dosnumas bei jūsų meilė seminaristams ir kunigams. Laiku surenkamos įmokos tebėra labai svarbios. „Catholic Community Foundation“ dirbs su jumis, jei jums prireiks pagalbos. Prašome žinoti, kad turite daug galimybių įvykdyti savo pasižadėjimą, įskaitant čekiu, kredito kortele, elektroniniu lėšų pervedimu, IRA kvalifikuotu labdaros paskirstymu arba suplanuotu dovanų iš savo turto ar palikuonio nurodytų IRA ar gyvybės apdrauados sutartyje. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su „Heart of a Shepherd“ rinkliavos raštine telefonu: 216-902-1300. arba el.paštu HeartofaShepherd@catholiccommunity.org

ŠEIMOS APMĄSTYMUI

Prisikėlusio Viešpaties stebuklai ir toliau stebina ir žavi apaštalus. Jėzus ne tik nugalėjo mirties baigtinumą, bet ir buvo paimtas į dangų, kur jis užima vietą Dievo dešinėje. Šiandienos psalmė yra tinkamas atsakymas tiems pirmiesiems apaštalams, taip pat ir mums, šių dienų mokiniams, kai apmąstome Dangun žengimo paslaptį. Evangelijoje girdime, kad Jėzus, sėdėdamas Dievo dešinėje, toliau dirba per mokinius, kai jie skelbia ir daro gerus darbus. Kaip jūs patiriate Jėzaus buvimą savo šeimos gyvenime?

 KAVUTĖS NEBUS

  ŠIS SEKMADIENIS
11:00 val.

KITAS SEKMADIENIS
11:00 val.

16 d.

 

skaitytoja/s

Eglė Laniauskienė Steponas Juodvalkis
23 d.

 

Komunijos
dalintoja/s

Kęstas Civinskas Maria Hoffman
30 d.  
bir. 6 d.  

Patarnautojai

---- ----