Turinys

Į pradžią
Mišių tvarka
Pastoracinė taryba
Biuletenis
Veikla
Maldos tarnystė
Ryšiai/nuorodos
Organizacijos


 

 Švento Kazimiero Parapija  

English

2021 m. gegužės 22 - 23 d.

     KAPITALINIAI REMONTAI: Daugiau nei metus mes planavome esminius pastatų patobulinimus. Planuojant šiuos didelius projektus įdėta daug darbo, o vasaros mėnesiais jie bus įvykdyti. Sutartis yra pasirengta pasirašyti dėl naujų klebonijos langų. Šio projekto kaina yra $46,393.12. Neseniai nusprendėme sudaryti naujų laiptų ir verandos sutartį su nuolatiniu neįgaliųjų priėjimu prie pagrindinio įėjimo į bažnyčią. Oficialūs laiškai, kuriuose yra prašoma leidimo, praėjusią savaitę buvo išsiųsti vyskupui Milesic. Šio projekto kaina yra $75,100.00. Tikimės, kad šis darbas bus baigtas liepos mėnesį. Baigiame gauti siūlymų sąmatas remontui ir bažnyčios interjero dažymui. Jei sugebėsime surikiuoti visą šį darbą, norėtume pradėti šį projektą rugpjūčio mėnesį ir pabaigti kada nors spalio mėnesį. Pradėjus šiuos projektus, mes jus informuosime apie pažangą. Taip pat prašome ir toliau teikti savo dosnią paramą.

    GRYŽIMAS Į NORMALŲ GYVENIMĄ: Praėjusią savaitę gubernatorius DeWine paskelbė atšaukiantis ribojančius sveikatos nurodymus nuo 2021 m. birželio 2 d. Netrukus po to Ohio vyskupai paskelbė nuimamas atleidimas nuo dalyvavimo sekmadieninėse Mišiose. Neseniai iš vyskupo Malesico girdėjome, kad jis paprastai laikosi gubernatoriaus sprendimu vadovautis mūsų pačių atsaku į pandemiją. Nuo šio rašymo praėjusiais metais galiojantys apribojimai bus atšaukti birželio 2 d. Vyskupas glaudžiai bendradarbiauja su savo patarėjais sveikatos klausimais, liturgijos komitetui teikdamas rekomendacijas, kaip ir kada grįšime prie to, ką žinojome kaip „įprastą“. Tokie klausimai, kaip taikos pasisveikinimas, komunija su duona ir vynu, bei šventojo vandens naudojimas, yra tik keli klausimai, į kuriuos reikia atsakyti. Laiške kunigams vyskupas rašė: „Žinok, kad tavo ir visų mūsų parapijiečių sveikata ir sauga yra nepaprastai man svarbi, kai mes pradedame perėjimą per kelias ateinančias savaites. Štai kodėl, jei dar to nepadarėte, raginu jus pasiskiepyti nuo COVID-19 dėl savo ir jūsų parapijos žmonių, kurie nusprendė neskiepyti, saugumo. Geriausias būdas nutraukti šią pandemiją ir leisti mūsų tikintiesiems būti saugiems yra tai, kad daugelis iš mūsų yra paskiepyti nuo šios ligos. Aš jūsų neprašyčiau padaryti to, ko aš pats nepadariau. Prašau rimtai tai apsvarstyti “. Vyskupo patarimas kunigams yra ir mano patarimas jums visiems. Pasiskiepykite. Mūsų kaimyninė Šv. Marijos parapija surengia Collinwood apylinkėje skiepijimo kliniką, kuri veiks penktadienį, 2021 m. birželio 4 d., nuo 10:00 v.r. iki 2:00 v.p.p. Užsiregistruoti nereikia.

Jūsų Kristuje, kun. Juozas Bacevičius

PRAŠOM PASIMELSTI

Mes prašome jūsų maldose prisiminti a.a. kun.Thomas McGovern ir Julia Wendt, kurie neseniai mirė. Tegul jie gyvena amžinai pas Dievą, dangiškosios karalystės palaimoje.

 

ŠVENTOJO VARDO DRAUGIJA

Gegužės mėnuo yra laikas, kai mūsų Šventojo Vardo draugija kviečia visus tapti jos nariais ir renka narių metinį mokestį. Šiam tikslui skirtas vokas yra pridėtas prie vokų pakelio. Mokestis už metus yra tik $5.00. Kaip ir visa kita veikla, Šventojo Vardo draugija neturi susirinkimų nuo 2020 m. vasario mėn. Tikimės jų veiklą atgaivinti šių metų liepos mėnėsį. Ši veikla apima vasaros gegužinę, mėnesinę eucharistinę adoraciją, kalėdinę dovanų eglutę ir mėnesinę loteriją. Norėdami prisijungti prie Šventojo Vardo draugijos, paprasčiausiai įdėkite informaciją su mokesčiu į voką ir įmeskite jį į aukų dėžutę bažnyčioje.

ATMINIMO DIENA

Pirmadienis, 2021 m. gegužės 31 d.,  yra atminimo diena. Tai diena, kai pagerbiame karuose žuvusius. Šiais metais mūsų atminimo dienos šventė prasidės vėliavos pakėlimu ir mirusiųjų pagerbimo ceremonija mūsų vėliavų aikštelėje 8:30 v.r. O po to - mišios 9:00 val. Visi kviečiami dalyvauti šiame renginyje. Dėl COVID-19 pandemijos nebus bendrų pusryčių po Mišių.

KATALIKŲ KARO VETERANAI

Artėjant atminimo dienai, mūsų katalikų karo veteranų įgula 613 kasmet rengia aguonų dalinimą ir aukų rinkliavą. Ši veikla leidžia jiems tęsti labdaros programas, skirtas mūsų veteranams ir jų šeimoms. Po visų Mišių kitą savaitgalį (gegužės 29–30 d.) jie dalins aguonas ir priims aukas. Būkite dosnūs palaikydami jų darbą.

SKIEPIJIMO KLINIKA

Birželio 4 d., penktadienį, Šv. Marijos parapijos salėje per NEON (Northeast Ohio Neighborhood Health Services) bus siūlomi nemokami skiepai nuo COVID. Tai puiki paslauga mūsų parapijoms, taip pat ir kaimynystės bendruomenei. Skiepus galėsite gauti nuo 10:00 v.r. iki 2:00v.p.p. Naudos „Moderna“ skiepus. Registruotis nereikia.

ŠEIMOS APMĄSTYMUI

Jėzus, prisikėlęs Viešpats, įžengia į kambarį, kuriame mokiniai iš baimės užsibarikadavo, ir siūlo jiems dvi dovanas: jo ramybę ir Šventosios Dvasios atėjimą. Ši scena ir šie žodžiai mums yra žinomi, apmąsčius juos tik prieš kelias savaites Velykų antrąjį sekmadienį. Šiandien, per Sekminių šventę, daugiausiai dėmesio skiriame dalijimuisi Šventąja Dvasia. Šiandienos atsakinė psalmė iškelia dar vieną Šventosios Dvasios, kaip atsinaujinimo agento, aspektą pasaulyje. Įpareigodamas mokinius atlikti jo tarnystę, Jėzus sako: „Kaip tėvas mane siuntė, taip ir aš siunčiu jus“. Kaip šie žodžiai atsiliepia jūsų pačių tikėjimo kelionėje ir jūsų šeimos gyvenime?

 KAVUTĖS NEBUS

  ŠIS SEKMADIENIS
11:00 val.

KITAS SEKMADIENIS
11:00 val.

23 d.

 

skaitytoja/s

Steponas Juodvalkis Virginija Rubinski
30 d.

 

Komunijos
dalintoja/s

Maria Hoffman Rauda Gelažienė
bir. 6 d.  
13 d.  

Patarnautojai

---- ----